Welke materialen gebruik je in de bouw?

Wanneer je materialen nodig hebt in de bouw, is het natuurlijk handig om te weten welke materialen dat dan zijn. Bevestigingsmateriaal.nl is hiervoor de webshop die je hierbij kan helpen. Zo hebben ze bevestigingsmateriaal, staalkabels, blindklink producten, verankeringsproducten, materiaalbewerking, gereedschap, chemie en PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen). Weet je niet welk materiaal je nodig hebt, dan kan je filteren in de webshop, op welke werkzaamheden jij uitvoert en zo kan je precies zien welke materialen je nodig hebt. Of dit nu gipsplaten zijn, boorschroeven of moeren. Wanneer je het toch niet zeker weet kan je altijd contact opnemen met de webshop, zij zijn altijd blij je te helpen met welke vraag dan ook! Dus ook wanneer je advies nodig hebt en niet weet waar je moet beginnen.

Staalkabel

Weet je al waar je moet beginnen en welke materialen je nodig hebt, of ben je zo goed geholpen door die ene medewerker die je staalkabels heeft geadviseerd? Dan zit je op het goede adres! Zo kan je kiezen uit meer dan 15 verschillende soorten staalkabels met verschillende functies, lengtes en diktes. Een staalkabel is een kabel die bestaat uit stalen draden die rondom een kern zitten. Deze staalkabels dienen om trekkrachten over te brengen. Hierbij kan je denken aan hijswerk, liften, lieren kabelbanen etc. Een staalkabel bestaat dus uit meerdere draden die tot een soort strengen worden gemaakt. Om een staalkabel te kunnen gebruiken is er wel een eindverbinding nodig die je kan bevestigen om te hijsen, trekken of slepen. Zo heb je ook plantaardige staalkabels. Het voordeel van deze plantaardige staalkabels is dat ze een grotere trekkracht per oppervlakte kunnen hebben. Ook rekt en krimpt het veel minder dan een staalkabel.

Bevestigingsmateriaal

Om zo’n staalkabel vast te kunnen maken heb je hiervoor natuurlijk ook bevestigingsmateriaal nodig. Bevestigingsmateriaal is een sluiting of bevestiging die twee of meer objecten met elkaar verbindt. Als je zoekt naar professioneel bevestigingsmateriaal dan zou je zeker eens op de webshop moeten kijken, zo verkopen zij producten van het merk JRV die als ‘zeer goed’ omschreven staan. Deze producten verkopen zij voor een voordelige prijs. Ook is er een zeer uitgebreid assortiment van bevestigingsmaterialen, hierbij kan je denken aan parkers, boorschroeven, ringen, bouten moeren, houtschroeven etc. Deze verkopen zij in standaard lengtes van 1 meter. Wanneer je andere lengtes nodig hebt kan je altijd contact met ze opnemen om samen tot een oplossing te komen.

Verankering

Heb je geen bevestigingsmateriaal nodig, maar verankering? Je kan kiezen uit ankers, slagpluggen en “normale” pluggen. Een doorsnee-anker, ook wel een snelbouwanker genoemd, zijn beschikbaar in meerdere materialen, van staal tot zeewaterbestendig RVS, en nog veel meer soorten. Dit wordt gebruikt voor het verankeren van hekken en voor het repareren van gescheurd beton. Slagpluggen zijn geschikt voor grote stenen en holle stenen. Deze worden vooral gebruikt voor het bevestigen van hout, zoals kozijnen, plinten en nog veel meer. De pluggen die verkocht worden zijn universele pluggen, die geschikt zijn voor alle bevestigingen in alle bouwmaterialen. Aarzel dus niet en kijk snel op de webshop!

Welke materialen gebruik je in de bouw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven