Ontwerp jouw perfecte horecatafel: Maak nu gebruik van onze maatwerkopties!

Bij het creëren van een horeca-interieur zijn de tafels de ruggengraat van het ontwerp. Ze bepalen de ruwe indeling van de ruimte en hoe de zitplaatsen zich tot elkaar verhouden. Hoewel de horecatafel vaak ondergewaardeerd wordt ten opzichte van het zitmeubilair, heeft het de afgelopen jaren een indrukwekkende transformatie ondergaan. Tegenwoordig is er voor elke ruimte en interieurstijl een perfecte horecatafel beschikbaar, omdat je zowel het onderstel als het blad naar wens kunt samenstellen. Hierdoor kun je kiezen voor een subtiele en onopvallende tafel, of juist voor een opvallende blikvanger die de aandacht trekt!

 

Variatie in tafels is essentieel bij het bepalen van de indeling van een ruimte. Je wilt immers een knus hoekje creëren voor een intiem samenzijn, maar ook voldoende ruimte bieden voor grotere groepen. Naast verschillen in grootte is diversiteit in het type tafels belangrijk. Hoewel het onmogelijk is om aan alle voorkeuren van je gasten te voldoen, is het afwisselen van hoge en lage tafels altijd een slimme zet. Lage tafels zijn ideaal voor een lang en gezellig diner, terwijl een horecatafel in bartafelstijl juist een informele en relaxte sfeer creëert.

 

In ons assortiment bieden we niet alleen zelf samen te stellen tafels aan, maar ook verschillende standaardopties. Vaak kun je kiezen uit diverse kleuren voor het onderstel en het tafelblad. Om eenheid te behouden en een rustige basis te creëren, raden we aan om één vorm te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor uitsluitend vierkante tafels of juist alleen ronde horecatafels. In onze showroom staan onze vertegenwoordigers en interieurontwerpers klaar om je alle mogelijkheden uit te leggen en advies te geven dat perfect aansluit bij de gewenste sfeer voor jouw horecagelegenheid. Benieuwd naar wat we voor jouw zaak kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Goirle!

 

Vergeet niet dat we ook een ruime selectie aan terrastafels en terrasstoelen hebben. Dus als je je buitenruimte wilt inrichten met hoogwaardige meubels, bekijk dan zeker ook ons assortiment aan horecatafels voor terrassen. Onze producten zijn ontworpen om duurzaamheid en comfort te bieden, zodat je gasten kunnen genieten van een aangename ervaring in de buitenlucht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze terrasmeubels en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het creëren van een uitnodigende en stijlvolle buitenruimte voor jouw horecagelegenheid.

Ontwerp jouw perfecte horecatafel: Maak nu gebruik van onze maatwerkopties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven